Oostenrijk

Rehrenberg

Rehrenberg

200 kilometer pistes, en dat direct voor de deur Dat is Landal Rehrenberg, maar ook zomers kun je goed vertoeven in één van de prachtige appartementen. Kinderen vermaken zich uitstekend hier en de Oostenrijkse gastvrijheid schrijf je ook hier met hoofdletters.

Landal Meer informatie
Brandnertal

Brandnertal

Prachtig gelegen aan de pistes van het heerlijke skigebied rondom het Brandnertal, door de hoge ligging altijd sneeuwzeker. Niet alleen in de winter is het park mooi maar ook tijdens de zomermaanden is een bezoek de perfecte uitvalsbasis voor een mooie wandeling of andere actieve bezigheid

Landal Nu vanaf € 0,00! Meer informatie
Chalet Matin

Chalet Matin

Sneeuwzeker en hooggelegen ligt het prachtige appartementen park van Chalet Martin, de appartementen voor 4, 6 of 8 personen zijn ideaal voor wintersporters maar ook in de zomervakantie is dit park de plek om de prachtige Oostenrijkse alpen te ontdekken.

wintersport Landal Nu vanaf € 0,00! Meer informatie
Hoch Montafon

Hoch Montafon

93 comfortabele appartementen verdeeld over 12 typische Oostenrijkse chalets zijn voorzien van veel luxe. Maar de wintersport begint al bij de voordeur, en daar kom je tenslotte voor. Het sneeuwzekere skigebied van Gargellen/Montafon leent zich uitstekend voor een heerlijke wintersport vakantie.

Landal Nu vanaf € 0,00! Meer informatie
Katschberg

Katschberg

Helemaal klaar voor uw avontuur in de Oostenrijkse Bergen, Landal Katschberg is idyllisch gelegen in het prachtige Lungau en is uw startpunt voor de vele prachtige sportieve tochten, zowel in de winter als in de zomer.

Landal Nu vanaf € 0,00! Meer informatie
 

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen!

Schrijf je in op de Stayz nieuwsbrief,
en we houden je op de hoogte van alle aanbiedingen.


Vul een geldig e-mail adres in!