Résidence Terschelling

Landal Résidence Terschelling

Terschelling, het derde Waddeneiland gezien vanaf Texel, is populair als vakantiebestemming. Hoezo? Nou, het eiland heeft een mooi strand dat uitkijkt op de Waddenzee en de Noordzee, bezienswaardigheden en evenementen als Oerol. Waar kun je dan beter overnachten en verblijven dan Landal Residence Terschelling? Juist, nergens.

Het Landal Residence ligt ietwat centraal op het eiland, wat inhoudt dat alle activiteiten binnen een niet al te lange afstand plaatsvinden. Het park is omringd door mooie natuur, wat het een nog fijnere ervaring maakt. Het strand is binnen een half uur te bereiken. Het is een rustig en uitgestrekt strand, met een geleidelijke overgang van land naar water.


de omgeving

Naast de mooie omgeving om te bekijken en ervaren is er ook nog heel veel te beleven op het park. Het bezit namelijk een mooi en ruim overdekt zwembad en ook een speeltuin voor de jongere bezoekers. Poolbiljart, jeu de boules en een volleybalveld vergroten het aantal voorzieningen aanzienlijk. Daarbij komt dat er een restaurant is met een groot terras.


Wat te doen in de omgeving?

Bent u uitgekeken op het grote aanbod voorzieningen dat het park aanbiedt, dan is er nog dagen aan plezier in de omgeving. Verschillende musea, zoals het Natuurmuseum en het visserijmuseum, maken de ervaring compleet en maken het geheel leerzaam en interessant. Voor kinderen zijn er gelegenheden als een kinderboerderij en een in- en outdoorspeelparadijs, maar ook is er een zeehondentocht mogelijk, een aanrader voor het hele gezin!

In de buurt is ook een zwembad te vinden en niet te vergeten, een kaasboerderij. Naast alle activiteiten kunt u ook kiezen om de mooie dorpjes van Terschelling te gaan bezoeken.


Het park zelf:

Het park heeft beschikking over tweepersoons- vierpersoons- en zespersoonsappartementen, waarbij keuze is uit 'comfort' en 'luxe'. De woningen bezitten ieder een ligbad én een douche en de luxe appartementen hebben daarbij ook nog een saunavoorziening. Ieder huis heeft ook nog een televisie met dvd-speler, om zelfs eventuele regenachtige avonden gezellig te maken.

Dat alles maakt Landal Résidence Terschelling een geschikte plek om met het gezin of met vrienden naartoe te gaan, maar ook een romantisch weekend of zelfs een bezoek om de werkelijkheid te ontvluchten en even tot rust te komen kan hier plaatsvinden. Het is een rustgevende ervaring, hier op Terschelling

Voorzieningen in het park:

Adres

Heereweg 5
8891 HS Midsland -Terschelling

 

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen!

Schrijf je in op de Stayz nieuwsbrief,
en we houden je op de hoogte van alle aanbiedingen.


Vul een geldig e-mail adres in!