Warsberg

Wijnvelden, leuke rommantische stadjes, en prachtige burchten, dat is Landal Warsberg. Bekijk snel de details en aanbiedingen.

In de drielanden driehoek Duitsland, Luxemburg en Frankrijk ligt het stadje Saarburg. Langs de rivier de Saar, de rivier waaraan de stad haar naam dankt, ligt het Landal park Warsberg. Tussen de wijnvelden staan 145 bungalows en is er plaats voor stacaravans en een campingplaats.

Accomodatie

De bungalows voor 4 of 6 personen hebben een oppervlakte van zo'n 65 m2. Iedere woning heeft een woonkamer met een eetgedeelte, een keuken die voorzien is van een oven en een magnetron. Ook zijn er twee of drie slaapkamers, een badkamer met douche en toilet, tuinmeubilair voor een heerlijke rustig moment op het terras en een tv met Nederlandse zenders. Alle bungalows zijn rookvrij.

Bijzonder aan dit park is dat het niet alleen bungalows heeft voor mensen met een beperking, maar ook speciale bungalows voor mensen met een luchtwegaandoening/COPD.

Wat biedt het park u?

Om mee te beginnen een mooi zwembad met verschillende waterattracties en een kinderbad. Daarnaast zonnebanken, een infraroodcabine, een stoomcabine en een bubbelbad. Voor de kleintjes is er tijdens de schoolvakanties de Bolloclub om lekker te kunnen spelen. Natuurlijk kunt u voor een heerlijke maaltijd gebruik maken van ons restaurant, mocht u eens niet zelf willen koken. Overigens is de snackbar of het pannenkoeken-huis ook een optie.

Voor het sportieve element bieden we u een midgetgolf-baan, volley-, voetbal en een basketbal-veld, een grote speeltuin, een airtrampoline en de mogelijkheid om tafeltennis te spelen.

Attracties in de regio

Saarburg is een leuke kleine stad waar heel wat attracties te vinden zijn, zoals de waterval, de burchtruïne en de rodelbaan (alleen in de zomer). De regio zelf nodigt natuurlijk uit om te wandelen of fietsen. Een wandeling door de wijnvelden of langs de Saar of de Moezel nodigt gewoonweg uit om te picknicken.

Voor de liefhebber van iets bijzonders is een absolute aanrader een trip naar het middeleeuwse Franse stadje Rodemack. Het wordt ook wel het Carcasonne van het Noorden genoemd. Naast een uitstapje naar Frankrijk is ook een dagje stad Luxemburg de moeite waard. De kazematten, de onderstad, het hertogelijk paleis zijn absoluut waard om een bezoek te brengen.

De Romeinse stad Trier, waar het goed vertoeven en winkelen is, ligt ook binnen bereik. Hier vindt u onder andere de heel bijzondere Porta Nigra, de zwarte poort, een overblijfsel van de tijd dat de Romeinen hier verbleven.

In Gondorf ligt het Eifelpark, waar u met de Eifel express door het park kunt rijden of een achtbaanrit, een rodelrit of een rit op de glijbaan kunt maken. Een park voor jong en oud. Voor watervertier kunt u goed terecht aan de Bosthalsee, die maar liefst 120 ha groot is. En dan is er nog de dierentuin in Saarbrucken, waar zeker kinderen hun hart op kunnen halen.

Voorzieningen in het park:

 • Zwembad met diverse waterattracties en apart kinderbad
 • Infrarood-, stoomcabine, bubbelbad en zonnebank
 • Speelautomatenhal Games & Fun
 • Bollo Club voor de allerkleinsten (tijdens de schoolvakanties)
 • Midgetgolfbaan
 • Voetbal-, volleybal- en basketbalveld
 • Tafeltennis
 • Grote speeltuin
 • Airtrampoline
 • Parkrestaurant (met terras)
 • Parksnack, afhaal- en snackshop
 • Pannenkoekenhuis met terras (van april tot oktober)

Nu vanaf € 0,00!

Adres

Ferienpark Warsberg
D-54439 Saarburg/Triererland

 

Foto's

 

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen!

Schrijf je in op de Stayz nieuwsbrief,
en we houden je op de hoogte van alle aanbiedingen.


Vul een geldig e-mail adres in!