Village Les Gottales

Genieten op het prachtigste plekje van de Ardennen? Breng dan een bezoek aan het vakantiepark Village les Gottales in het Belgische Trois Ponts.

Midden in de Ardennen, bij het plaatsje Trois Ponts, ligt het kleinschalige Landal park Village Les Gottales. Aan de rivier de Amblève staan 41 prachtige vakwerkhuizen, die u een heerlijk verblijf bieden.

De accommodatie

Boven op de Mont Jacques liggen de in vakwerk gebouwde huizen en torens. Bij binnenkomst in het woon- en eetgedeelte ziet u de open keuken die voorzien is van een Senseo koffiezetapparaat. In sommige huizen is er een gesloten keuken. In de woonkamer kunt u ook dankzij de open haard bij wat minder weer volop genieten. U hebt de keuze tussen een 2 tot 6 persoons huis of een dito toren. Met name dit laatste spreekt de kinderen natuurlijk aan. Vakantie in een toren. Iedere accommodatie is voorzien van draadloos internet en wilt u 's ochtends iets langer blijven liggen dan kunt u gebruik maken van onze broodjesservice.

Wat biedt het park u?

Deze prachtige omgeving nodigt uit om sportief te zijn. Wandelen is altijd een optie, maar op het park zijn er ook een tennisbaan, een speelveld, tafeltennistafels, een Jeu de Boules baan en een speeltuin. De Amblève kan met kano's bevaren worden. De tochten zijn over het algemeen zo'n 8 kilometer lang.

De activiteiten in de regio

De nabij gelegen Cascade de Coo biedt met name voor de jeugd een hele dag aan vertier. De kabelbaan geeft, met wat geluk, zicht op de everzwijnen die in de heuvels vrij rondlopen. In Coo is ook Plopsaland gevestigd, waar een dag vertier voor de jeugd gegarandeerd is.

Op enige afstand, maar zeker een bezoek waard bevinden zich de druipsteengrotten van Han of van Remouchamps. Een wondere wereld onder onze voeten, die in duizenden jaren ontstaan is door vallend water.

In Botrange, het hoogste punt van België, kan men in de winter heerlijk langlaufen en in de zomer door de Hoge Venen wandelen. Neem wel een kaart en genoeg eten en drinken mee, want de tocht kan makkelijk wat uitlopen. Zeker wanneer u geluk hebt een reeën of ander wild tegenkomt.

In en rond Houffalize is het heerlijk wandelen. Na afloop zijn er verschillende restaurants te vinden waar men over het algemeen kan genieten van een lekker Belgische maal. Iets verder zuidelijk ligt Bastogne, bij ons beter bekend als Bastenaken. De beroemde wielerklassieker Luik-Bastenaken-Luik vindt hier ieder jaar plaats. Bastogne heeft veel te lijden gehad van de Tweede Wereldoorlog. Musea en monumenten herinneren aan die tijd.

Van een geheel ander orde maar daarom zeker niet minder is de stad Spa. Beroemd vanwege zijn mineraalwater en dankzij het F1 circuit Spa-Franchorchamps. In Spa kunt u ook genieten van het thermaalbad.

Voorzieningen in het park:

  • Tennisbaan
  • Speelveld
  • Speeltuin
  • Jeu-de-boules-baan
  • Tafeltennistafel
  • Kanotochten (ca. 8 km) (in de buurt)
  • Broodjesservice
  • Gratis: draadloos internet in uw accommodatie met gebruik van uw eigen laptop

Nu vanaf € 0,00!

Adres

Mont St. Jacques 20
B-4980 Trois-Ponts

 

Foto's

 

Ontvang als eerste de beste aanbiedingen!

Schrijf je in op de Stayz nieuwsbrief,
en we houden je op de hoogte van alle aanbiedingen.


Vul een geldig e-mail adres in!